Een eigen krant

U wilt een eigen krant laten drukken, bijvoorbeeld een verenigingskrant, een bedrijfskrant of een schoolkrant. Herman Media helpt u graag de uitgave van uw krant te realiseren! Sinds jaren houden wij ons bezig met het drukken van kranten. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij uw krant perfect op papier zetten.

Kwaliteit

Laat uw eigen krant drukken door Herman Media! U kunt erop rekenen dat uw krant van uitstekende kwaliteit zal zijn, ongeacht de oplage. Deze kwaliteit kunnen wij u garanderen dankzij jarenlange ervaring in het vak. Ook profiteert u bij Herman Media altijd van snelle levering. Uw krant wordt gedrukt op moderne drukpersen. Op deze manier kunnen wij  80.000 kranten per uur realiseren.

Voor welk doel

Festivalkranten
Makelaarskranten
Autokranten
Jubileumkranten

Festivals

Bezoekers

Een festivalkrant kunt u op vele manieren gebruiken: als promotiemiddel vooraf aan het festival, maar ook om tijdens het festival uit te delen en de bezoekers van informatie te voorzien. Bij ons bepaalt u helemaal zelf hoe uw festivalkrant eruit ziet. Wilt u de krant in full color of zwart-wit? Heeft u een klein of groter aantal kranten nodig? Bij Herman Media drukken we uw festivalkrant zoals u dat wilt en zorgen wij ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip wordt geleverd!

Vele opties

Wilt u graag een festivalkrant laten drukken? Dan bent u bij Herman Media aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er een spetterende en kleurrijke festivalkrant afgedrukt wordt, precies zoals u dat in gedachten heeft.

Grote oplagen

Wij begrijpen dat er bij festivals vaak veel mensen komen opdagen. Dit kan betekenen dat u uw festivalkrant in een grote oplage wilt laten drukken. Dit is voor ons geen probleem! Dankzij onze moderne drukpersen en technieken kunnen wij tot wel 80.000 kranten per uur drukken. Bij Herman Media bent u dus verzekerd van een snelle levertijd.

Makelaars

Aanbod

Als makelaar wilt u de woningen die u aanbiedt op de best mogelijke wijze onder de aandacht brengen. Een makelaarskrant is een bewezen succesvolle én welkome aanvulling op online promotie.

Promotie

Als makelaar wilt u de woningen die u aanbiedt op de best mogelijke wijze onder de aandacht brengen. Een makelaarskrant is een bewezen succesvolle én welkome aanvulling op online promotie.

Snel leveren

Uw makelaarskrant kunt u snel én voordelig laten drukken door Herman Media. Door onze zeer snelle levertijden bent u verzekerd van een actuele weergave van uw woningaanbod. Bij ons bent u verzekerd van:

Hoge kwaliteit drukwerk
Een scherpe prijs
Snelle service

Autonieuws

Informatie

De inhoud van uw krant bepaalt u helemaal zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een uitgave over occasions te maken of een editie over een speciale actie met de automerken die u verkoopt. Het leuke van een autokrant is dat u uw krant volledig kunt aanpassen op uw (potentiële) klanten.

Eenvoudig

Laat uw autokranten drukken door Herman Media! Hoe dat in zijn werk gaat? Simpel. U vraagt eenvoudig een offerte aan. Vervolgens nemen wij contact met u op en gaan we, na uw akkoord, meteen aan de slag. Het resultaat is snel geleverde, mooie kranten tegen een scherpe prijs!

Voor kleine en grote oplagen
Snel gedrukt tegen een scherpe prijs
Snelle levering

Aanvulling

Een autokrant is een promotiekrant speciaal voor autodealers. Hierin kunt u laten zien welke auto’s u verkoopt en kunt u over eventuele acties vertellen. Een autokrant is een goede aanvulling op uw online communicatiemiddelen, en geeft u de mogelijkheid om nét dat beetje extra te laten zien. U kunt de krant verspreiden onder bestaande klanten of als huis-aan-huiskrant in de omgeving.

Jubileum

Iets te vieren

Heeft uw bedrijf net een jubileum gehad of zit er een jubileum aan te komen? Dan wilt u uw organisatie natuurlijk even flink in het zonnetje zetten: iedereen mag weten dat u deze mijlpaal bereikt heeft. En hoe kunt u dat jubileum beter bekend maken dan met een jubileumkrant? Het is ook een mooi aandenken, waar u bij volgende jubilea weer op terug kunt blikken. Herman Media kan u helpen om een jubileumkrant helemaal naar uw wensen te maken!

Uw wensen

Hoe u uw jubileumkrant er uit wilt laten zien en in welk papierformaat dit moet zijn, is volledig aan u. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw krant full-color of zwart-wit te drukken. Ook kunt u zelf de papiersoort kiezen. Het belangrijkste wat u moet bedenken is de inhoud van de krant: wat moet erin komen te staan? Zo kunt u een jubileumkrant met persoonlijke verhalen maken, of kunt u speciale jubileumacties laten terugkomen in de krant. Op deze manier houdt u de volledige controle over hoe de jubileumkrant eruit komt te zien. Uiteraard geven wij hierin graag advies.

Scherpe prijs

Herman Media heeft veel ervaring met met het drukken van kranten en beschikt over de meest moderne en innovatieve drukpersen. Deze drukpersen kunnen wel tot 80.000 kranten per uur drukken. Zo kunt u dus kranten met de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgen. Wilt u zelf zien tegen welke scherpe prijzen wij uw jubileumkrant kunnen leveren? Vraag dan een offerte aan.

Waarom uw krant laten drukken
bij Herman Media?

Wij begrijpen dat u niet teveel wilt betalen. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwalitatief goed drukwerk tegen een scherpe prijs.

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en het beste papier, zodat u een perfecte druk in handen krijgt.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Samen met u zetten wij uw wens(en) op papier!

Wij zorgen voor een snelle levering, zodat u uw drukwerk altijd op tijd in huis heeft.

Tot slot…

Als krantenleverancier vinden wij de kwaliteit van uw krant belangrijk. Daarom wordt er gewerkt met de nieuwste apparatuur en het beste papier. De kwaliteit is vastgelegd met een ISO-certificaat. Omdat er veel papier wordt verbruikt vinden wij het namelijk belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaamheid, vandaar ons milieuvriendelijk papier!

We streven naar balans tussen people, planet en profit.