De kleinste moeite om groots op te vallen…met een spandoek, Roll Up Banner of Beachflag.

Kies een voordelig PVC reclamedoek , een blockout voor professionele reclamedoeken met dubbelzijdig bedrukking of een winddoorlatend mesh voor aan de hoogste steigers. Omzoomd, met ringen of zonder afwerking, precies zoals jij het wil. En op precies het formaat dat jij aangeeft. Spandoeken bedrukken is de simpelste manier om een blijvende indruk te maken!

POSTERS:

Normaal papier
Blueback
Xtreme Paper
Fotopapier mat of glans

Levertijd:

Kleine aantallen: NEXT DAY
Grote aantallen: Op anvraag

                                                                                                                                           

BOUWHEKDOEKEN ZORGEN VOOR VEILIGHEID, HERKENBAARHEID ÉN UITSTRALING

Bouwhekken dienen ter afscherming van een bouwplaats of evenement, maar zijn ook uitermate geschikt als communicatiemiddel. Door een Bouwhekdoek wordt het zicht geminimaliseerd en wordt er de maximale aandacht voor een boodschap gecreëerd. Een leeg bouwhek is niet nodig! Zorg dat jouw bedrijf opvalt in de grijze massa en kies voor een bouwhekdoek met een persoonlijke print.

ZICHTBELEMMERING & EFFECTIEVE RECLAME

Eén Bouwhekdoek is een commerciële blikvanger van circa 6 m2. Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen. Maar je kan met een hekwerk zoveel meer! Bekleed de hekken met een spandoek om het zicht te minimaliseren en om de aandacht op een boodschap te vestigen. De rand van een terrein is een zeer effectief podium voor buitenreclame; voor een bedrijf, locatiemarketing, verkoopondersteuning en bewegwijzering. Belevingsfoto’s, uitleg over de diverse bouwstadia, informatie over een festival op een bouwhekdoek zorgt voor afscherming, veiligheid én sfeer.

DIRECT KLAAR VOOR GEBRUIK

Het Bouwhekdoek heeft een formaat van 335 x 175 cm en wordt afgewerkt met ringen om de 30 cm. Een optimaal eindresultaat creëer je door de bouwhekdoeken te bevestigen met Tiewraps. Kies uit maar liefst 6 verschillende kleuren Tiewraps passend bij jouw ontwerp. Een bouwhekdoek is daarom direct gebruiksklaar en geschikt voor lange termijn binnen en/of buitengebruik.

SCHERPE PRIJS

Banner: 55,00 euro, excl btw

Tiewraps Zwart-Blauw-Groen-Wit-Rood-Geel: 20 st:  2,50, excl btw

Verzendkosten:
per order: 17,00 euro